In gesprek over oplossingen met ‘overstaanders’ op de Albert Cuyp

Al decennialang blijven diverse verkoopwagens ’s nachts op de Albert Cuypstraat staan. ‘Overstaanders’ noemt de gemeente ze. De openbare ruimte in Amsterdam is schaars en die moet zo flexibel mogelijk ingericht worden en toegankelijk zijn voor iedereen. Daarnaast streeft de gemeente naar aantrekkelijke en veilige (winkel)straten. Het 24/7 stallen van verkoopwagens past hier niet in.

Gemeente Amsterdam vroeg Bureau voor omgevingsmanagement in gesprek met de overstaanders in kaart te brengen wat er nodig is om samen met hen het overstaan te beëindigen. Wij leveren een ervaren projectleider, die goed kan omgaan met marktondernemers die niet op hun mondje zijn gevallen.

Publieke bemiddeling
Bureau voor omgevingsmanagent is specialist in het begeleiden van dialogen tussen overheden, marktpartijen en burgers over (lastige) thema’s die impact hebben op onze leefomgeving. Publieke bemiddeling noemen wij dat. We leveren gespreksleiders voor bewonersavonden, procesbegeleiders in participatietrajecten en bemiddelaars in (vastgelopen) relaties met de omgeving. Kunnen wij je helpen met het versterken van de relatie met jouw omgeving? Neem gerust contact met ons op.

Omgevingsmanagement

Neem contact op

omgevingsmanagement

Contact

Bel of mail ons. We staan je graag te woord.