Herken jij ons verhaal?

De ‘strijd om de ruimte’ vraagt betrokkenheid van iedereen. Alleen projecten die in nauw overleg met de omgeving gebeuren, hebben kans van slagen. Niet langer bepaalt de engineer, ontwikkelaar of beleidsadviseur het succes. Omgevingsgericht werken maakt het verschil. Een zware taak voor de nog jonge beroepsgroep van omgevingsmanagers, gebiedscommunicatieadviseurs en participatiespecialisten. Met een uitgesproken visie op competenties, karakter en charisma van een goede professionals brengen wij een netwerk bij elkaar. Herken jij je in ons verhaal? Ga dan voor ons aan de slag. Dan laten we samen een nieuw geluid horen. 

Bezielde professionals maken het verschil

Woningnood, energietransitie, klimaatadaptatie, stikstofproblematiek, mobiliteit, biodiversiteit, voedselproductie, leefbaarheid… Ons land gaat komende decennia flink op de schop. Omgevingsmanagers, gebiedscommunicatieadviseurs en participatiespecialisten hebben een sleutelrol bij het organiseren van betrokkenheid bij projecten. Wie in een verdeelde samenleving de neuzen dezelfde kant op moet krijgen, moet heel wat in zijn mars hebben. Goeie professionals moeten taalvaardig zijn, respect voor ieders perspectief hebben én de moed hebben om te staan voor waarin ze geloven. Assertieve mensen, die goed op de hoogte zijn en lekker in hun vel zitten. Bezielde professionals. 

Met respect voor andermans perspectief

Bureau voor omgevingsmanagement vindt dat het organiseren van betrokkenheid van de omgeving bij ruimtelijke projecten beter kan. Collectiever, eerlijker, slagvaardiger. En leuker. Die bal ligt niet alleen bij overheden en marktpartijen. Ook burgers mogen op hun verantwoordelijkheden worden gewezen. We willen graag beter samenleven? Dan kunnen we niet langer alleen onze eigen rechten opeisen. Iedereen moet een volwassen bijdrage leveren aan oplossingen voor de ruimtelijke uitdagingen in ons land . Alleen vanuit respect voor andermans perspectief ontstaat ruimte voor nieuw vertrouwen. Anders gezegd: als je er alleen voor jezelf inzit, kun je beter thuis blijven. Een goede professional spreekt iedereen op zijn verantwoordelijkheden aan. 

Onze professionals

Betrokken, professioneel

“Wat me vooral aanspreekt, is de professionele en toch persoonlijke benadering. BvO heeft samen met mij gekeken wat er nodig is om die volgende stap te maken. Wat kun je nu echt goed? Wat heb je nodig in een…

Pepijn de Eend

Senior communicatieadviseur

Betrokken, professioneel

“Wat me vooral aanspreekt, is de professionele en toch persoonlijke benadering. BvO heeft samen met mij gekeken wat er nodig is om die volgende stap te maken. Wat kun je nu echt goed? Wat heb je nodig in een…

Pepijn de Eend

Senior communicatieadviseur

Uitgebreid netwerk van professionals

Een uitgebreid netwerk van professionals, dat is onze kracht. Wij beschikken over een bestand van vele honderden communicatieprofessionals met overheidservaring. Veelal zelfstandige professionals die wij voor de duur van een opdracht in dienst nemen. Voor elke opdracht leveren wij zo snel de juiste professional. Alle bij ons ingeschreven communicatieprofessionals hebben wij uitvoerig persoonlijk gesproken. We weten dus meer dan op het CV staat. Wat is het voor kandidaat? Wat drijft en motiveert hem of haar? Wat voor soort functie zoekt hij of zij? Waar ligt de specifieke ervaring? Met die kennis en informatie weten wij precies welke professional voor welke functies geschikt is en kunnen we op maat bemiddelen.

Neem contact op

haven

Liever direct contact?

Bel of mail gerust, we staan je graag te woord!