Omgevingsmanagement

Werken bij Bureau voor omgevingsmanagement

Wij zijn een adviesbureau dat organisaties ondersteunt bij het versterken van hun relatie met de omgeving. Ons team bestaat uit omgevingsmanagers, participatie-experts en adviseurs omgevingscommunicatie. Zij werken aan betekenisvolle opdrachten. Ze hebben allemaal te maken met omgevingsgericht werken. Wil jij samen met ons bouwen aan vertrouwen? We maken graag kennis met je. 

Vaste functie

Ben jij (ervaren) omgevingsmanager, participatie-expert of adviseur omgevingscommunicatie? En wil jij werken aan impactvolle vraagstukken bij de leukste opdrachtgevers? Dan is werken in ons vaste team iets voor jou. 

Jouw collega’s hebben net als jij een hart voor omgevingsgericht werken. We komen regelmatig samen om kennis te delen, een training te volgen of op een team-uitje te gaan. Wij hebben prima arbeidsvoorwaarden. Naast een opleidingsaanbod en persoonlijke coach heb je een mooi salaris en een werkgever die veel waarde hecht aan plezier in je werk.

Young professionals

Ben je starter, heb je een relevante studie afgerond en wil je in de praktijk het prachtige vak van omgevingsmanager, participatie-expert of adviseur omgevingscommunicatie leren? Ga bij ons bureau aan de slag. Wij bieden je een inspirerende werkomgeving! Je krijg een coach, een opleidingsbudget en alle ruimte om op jouw manier te groeien.

Interimmers

Ben je zelfstandig omgevingsmanager, adviseur gebiedscommunicatie of participatiespecialist? Je kunt als interimmer via ons bureau aan de slag. Heel simpel. Zie je een mooie interim opdracht op onze website? Reageer direct en laat je CV achter. Liever eerst horen wat het betekent om via ons bureau aan de slag te gaan? Neem gerust contact op. 

Bekijk de openstaande opdrachten 

Neem contact op

omgevingsmanagement

Contact

Bel of mail ons. We staan je graag te woord.