Juul van Rijn

“Iedere stem telt, elk verhaal is bijzonder”

In beweging, interesse in mensen en hun verhalen

Met Juul als gespreksleider krijg je een prettige ontspannen sfeer op je bijeenkomst. Zij verbindt publiek en sprekers door de taal te kiezen die past bij de mensen en het moment. Juul weet als geen ander mensen op hun gemak te stellen, zodat ze vrijuit kunnen spreken. Dit doet ze met veel enthousiasme, interesse in uiteenlopende onderwerpen en een positieve insteek (liever geen “Ja, maar…”)

Juul is een onafhankelijk ervaren professional die overzicht houdt, structuur aanbrengt, het hoofddoel nastreeft én oog heeft voor details. Altijd met ruimte voor flexibiliteit en creativiteit. Juist hier heeft Juul veel plezier in! In de voorbereiding van een bijeenkomst of gesprek denkt ze graag mee over opzet, beoogde sfeer, werkvormen en wat nodig is om uw event succesvol te laten zijn.

Ervaring

Juul begeleidde eerder gesprekken over:
  • Gezondheid, sport, bewegen
  • Mobiliteit, verkeer en vervoer
  • Kunst en cultuur
  • Publiek domein

Aan het werk

Meer over Juul

Naast gespreksleider is Juul ervaren communicatieadviseur en werkt ze aan de kunst van gedragsverandering. Het thema sport en bewegen zit in haar bloed. Ze is niet voor niets al geruime tijd programmamanager van het programma ‘Doortrappen’ bij het Ministerie van I&W. Naast participatiegesprekken begeleidt Juul ook workshops, webinars en andere events.

Aanvragen

Contact

Bel of mail ons. We staan je graag te woord.