Omgevingsmanagement

Verbind je aan ons bureau

Omgevingsmanagement gaat over het maken van waardevolle verbindingen. Ons bureau investeert serieus in het verbinden van professionals onderling. Spreekt onze manier van werken jou aan? Sluit je aan en ga voor ons aan de slag! Dat heeft zo z’n voordelen.  

Onze werkwijze

Ben jij taalvaardig en assertief, heb je respect voor ieders perspectief én heb je de moed om te staan voor waarin je gelooft?  Ben je verder goed op de hoogte en zit je lekker in je vel? Dan pas je uitstekend bij ons bureau. Wij hebben toegang tot de mooiste opdrachten van (semi)overheden en projectontwikkelaars. 

Jouw eigen drijfveren

Wil je voor ons bureau aan de slag? Vooropgesteld: de belangrijkste reden om je aan ons te verbinden, moeten jouw eigen drijfveren zijn. Als je je herkent in onze kijk op omgevingsmanagement, dan kun je samen met collega-professionals een nieuw geluid laten horen. Onze visie en werkwijze mag een begrip in de markt worden. Daar maak jij onderdeel van uit.

Alle voordelen die je mag verwachten

Benieuwd wat verbondenheid aan ons bureau jou als professional oplevert? Om te beginnen alle voordelen die je van een bureau mag verwachten. Wij regelen zaken waar jij als professional zo min mogelijk mee bezig wilt zijn. Acquisitie bijvoorbeeld. Wij houden de markt voor je in de gaten en zorgen ervoor dat je een goed gevulde opdrachtenportefeuille houdt. En we zorgen dat jij zo min mogelijk administratie hebt.

Verbinden van professionals onderling

En dan nog iets. Omgevingsmanagement gaat over het maken van waardevolle verbindingen. Ons bureau investeert serieus in het verbinden van professionals onderling. We weten dat zelfstandig professionals soms een thuisbasis missen. Vertrouwde collega’s met wie je kan levelen en sparren. Hier maken wij werk van. Wij houden regelmatig online en offline ontmoetingen met andere verbonden professionals in de vorm van netwerkborrels, trainingen en intervisiemomenten. Wij investeren dus in jou.

Vertel ons wie je bent

Contact

Bel of mail ons. We staan je graag te woord.