Omgevingsmanagement

Wilt u aan de slag met omgevingsgericht werken in uw organisatie?

Het succes van een organisatie of project staat of valt met de manier waarop zij met de omgeving omgaat. Dat gaat veel verder dan goede communicatie, participatie of omgevingsmanagement. Omgevingsgericht werken is geen discipline die je kunt onderbrengen op een afdeling. Het is onmiskenbaar een strategisch organisatievraagstuk. Omgevingsgericht werken vraagt om gedeelde waarden en normen, inspirerend leiderschap en competenties van iedereen die onderdeel uitmaakt van de organisatie.  

Integreren van omgevingsgericht werken

Bureau voor omgevingsmanagement begeleidt organisaties bij het integreren en organiseren van omgevingsgericht werken. Wij maken het omgevingsbewustzijn van een organisatie wakker en verankeren het in alles wat de organisatie doet. Een ontwikkeling die veel (positieve) impact op de organisatie kan hebben. Wij beginnen bij bestuur, directie en management. Alleen als zij omgevingsgericht werken doorleven en voorleven, ontstaat voedingsbodem voor anderen om het nieuwe bewustzijn te omarmen. 

Vanuit een gedeelde strategische visie, gezamenlijke normen en waarden én uitgesproken draagvlak voor nut en noodzaak starten we een ontwikkelprogramma. In trainingen, gesprekken, inspiratiesessies en andere passende interventies gaan we aan de slag gaan met de know how en competenties van de medewerkers. We inspireren ze bij omgevingsgericht werken, doorbreken vaste patronen, ontwikkelen verborgen talenten en maken ruimte voor nieuw leiderschap. 

Uw vraag

Wilt u aan de slag met omgevingsgericht werken? Bel of mail ons gerust. Wij bespreken graag met u hoe wij u kunnen helpen. Ons team van ervaren professionals staat voor u klaar.   

Neem contact op

omgevingsmanagement

Liever direct contact?

Bel of mail ons, wij staan voor je klaar.