Ervaren gespreksleiders

Bewonersavond, expertmeeting, gebiedstafel, ontwerpsessie, webinar? Bureau voor omgevingsmanagement biedt een pool hoog gekwalificeerde gespreksleiders. Onze gespreksleiders zijn specialist in het begeleiden van gevoelige bijeenkomsten met een hoog afbreukrisico. Het begeleiden ervan is topsport. Iedere bijeenkomst is anders en dus leveren wij maatwerk. Wij zijn zeer betrokken bij uw bijeenkomst en bereiden ons zorgvuldig voor.

Werken aan vertrouwen

Overal in Nederland vinden gesprekken plaats over thema’s die impact hebben op onze leefomgeving. Online en in zaaltjes. Noem ze voor het gemak participatieavonden. Wie wel eens zo’n avond met betrokken (en vaak bezorgde) bewoners bijwoonde, weet dat ze alle kanten kunnen opvliegen. Het begeleiden ervan is een kunst. Als ze goed gaan, dragen ze bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in overheden en marktpartijen. En in elkaar. Hier werken wij graag aan mee!

Boekingen

Boekingen gaan via ons platform. Klant is koning. Heeft u een voorkeur met wie u wilt samenwerken? Geef dit aan op het aanvraagformulier onder de pagina van de gespreksleider. Wij vragen de gespreksleider of die beschikbaar is. Niet beschikbaar? Dan stellen wij graag een andere professional aan u voor. Heeft u geen voorkeur? Dan adviseren wij u graag welke gespreksleider u het beste kan helpen.

Tarieven

Voor iedere gespreksleider hanteren wij hetzelfde tarief.  Wij werken met een all-in prijs, waarin wij altijd reistijd en -kosten, voorbereiding, begeleiden van de bijeenkomst zelf en evaluatie achteraf opnemen. Per opdracht kijken wij samen met u hoeveel inzet van de gespreksleider nodig en gewenst is. Op basis hiervan ontvangt u een prijsopgaaf.

Recente gesprekken die wij in goede banen hebben geleid

Neem contact op

omgevingsmanagement

Liever direct contact?

Bel of mail ons, wij staan voor je klaar.