Specialisten in omgevingscommunicatie

Bureau voor omgevingsmanagement is specialist in omgevingscommunicatie. Onze ervaren professionals  helpen u bij het positioneren van uw project of gebiedsontwikkeling, ontwikkelen communicatiestrategieën en begeleiden de creatieve uitvoering ervan.  

Excellent informeren

Bij succesvolle omgevingscommunicatie sluiten de positionering van een project en de communicatiebehoefte uit de omgeving naadloos op elkaar aan. Wij helpen opdrachtgevers bij het bepalen van de positionering en vertalen deze naar betekenisvolle boodschappen voor de omgeving. Wij geloven niet in toeters en bellen. In onze praktijk zien wij dat mensen vooral behoefte hebben aan glasheldere en betrouwbare informatie. Als we dit kunnen bieden, ontstaat vertrouwen vanuit de omgeving. Dus zorgen wij er eerst voor dat we alle belanghebbenden en belangstellenden excellent informeren. De basis op orde. Dat is al moeilijk genoeg.

Omgevingsgericht werken

Wij geloven sterk in de samenwerking tussen, communicatie, omgevingsmanagement en  participatie. Alle drie disciplines dragen vanuit hun eigen vakgebied bij aan omgevingsgericht werken. Onze specialisten gebiedscommunicatie zoeken daarom altijd de samenwerking met omgevingsmanagers en participatieadviseurs. Daarnaast zien zie wij het als onze taak om de communicatiebehoeften uit de omgeving ook op het netvlies van andere disciplines te krijgen, zoals projectmanagement, techniek, directie en stadsbestuur. Wat ons betreft draagt iedereen bij aan een omgevingsgerichte gebiedsontwikkeling.

Uw vraag

Zoekt u een specialist omgevingscommunicatie? Bel of mail ons gerust. Wij bespreken graag met u hoe wij u kunnen helpen. Ons team van ervaren professionals staat voor u klaar.   

Neem contact op

omgevingsmanagement

Liever direct contact?

Bel of mail ons, wij staan voor je klaar.