strategisch omgevingsmanager

Erik Lievers treedt toe als associate partner bij Bureau voor omgevingsmanagement

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat Erik Lievers zich bij ons bureau heeft aangesloten als associate partner. Erik combineert zijn bestuurskundige achtergrond (voormalig wethouder, gedeputeerde en bestuurder van een waterschap) met ruime ervaring als omgevingsmanager en strategisch adviseur voor bedrijven en overheden. Erik is een bijzonder waardevolle aanwinst voor ons team!

Binnen het ruimtelijk domein houdt Erik zich vooral bezig met complexe samenwerkingsopgaven. Hij kent zowel de publieke als private sector goed en kan beide werelden en belangen goed met elkaar verbinden. Vooral projecten waar tegengestelde belangen zijn of waar ambities van de één op weerstand van de ander stuiten, hebben zijn bijzondere interesse. Vaak gaat het om ruimtelijke ontwikkelingen met grote maatschappelijke impact, zoals de realisatie van een windmolenpark, huisvesting van Oekraïners, de komst van een wereld(sport)event (F1) of grootschalige gebiedsontwikkelingen. 

Erik is namens ons bureau direct aan de slag bij gemeente Arnhem als strategisch adviseur voor de omvangrijke gebiedsontwikkeling van de spoorzone. In zijn rol als associate zal Erik een belangrijke rol spelen bij de verdere groei van ons bureau.

e.lievers@omgevingsmanagement.nl

Neem contact op

omgevingsmanagement

Contact

Bel of mail ons. We staan je graag te woord.