Ontdek de 5 plussen van werken bij Bureau voor omgevingsmanagement

Wat leuk dat je deze pagina bezoekt. Ben jij  (strategisch) omgevingsmanager met meer dan drie jaar ervaring? Lees hieronder de vijf plussen om je bij ons bureau aan te sluiten. We maken graag eens kennis met je. 

#1: Werk bij een bureau met een uitgesproken visie

Jij wilt toch ook werken bij een bureau met een goed verhaal? Lees dan eens onze uitgesproken visie op hoe wij bijdragen aan een fijne, respectvolle samenleving. Wij helpen overheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties bij het versterken van de relatie met de omgeving. Dat doen we vanuit ons hart, hoofd en onderbuik. Onze missie is het versterken van het vertrouwen in onze samenleving en vanuit respect naar elkaar gezamenlijk vooruitgang boeken in de maatschappelijke opgaven van ons land. Met een bevlogen team van omgevingsmanagers, participatie-experts en adviseurs omgevingscommunicatie werken wij iedere dag vanuit deze basis aan impactvolle opdrachten  

#2: Bouw mee aan een groeiend bureau

Ben je ondernemend? Dan zit je bij ons zeker goed. Alle collega’s hebben een belangrijke rol in de ontwikkeling van ons bureau. Wij zijn absoluut geen urenfabriek, waarin jij de zoveelste professional bent. Wij zijn een hecht team, waarin jij alle ruimte krijgt om mee te bouwen aan onze gezamenlijke groei. 

#3: Combineer zekerheid met vrijheid en ondernemerschap

Als onderdeel van ons vaste team van professionals krijg je het beste van twee werelden. Je hebt de zekerheid van een vaste baan én hebt alle vrijheid om jouw competenties en ondernemerschap volledig te benutten. Bij ons vind je korte lijnen, een ondernemende cultuur en inspirerend leiderschap. We dagen je iedere dag uit om het beste uit jezelf en ons bureau te halen. Je krijgt alle ruimte om hier je eigen invulling aan te geven. 

 

#4: Geniet van uitstekende arbeidsvoorwaarden

Alles leuk en aardig, maar je wilt ook gewoon goed beloond worden. Dat begrijpen wij best.  Bij ons kun je rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden, die passen bij jouw ervaring, toewijding en inzet. Naast een uitstekend salaris bieden we je alles wat je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen. We kijken graag samen met jou wat dit is. Daarnaast investeren we nadrukkelijk in het ondersteunen van jouw professionele groei en welzijn.

#5: Voel je thuis in onze fijne werksfeer

Als je graag naar je werk gaat, bereik je de beste resultaten. Werkplezier vinden wij daarom superbelangrijk. We willen dat jij lekker in je vel zit. Dat bereiken we met onze platte organisatie en inspirerend leiderschap. Een plek waar je je direct thuis voelt. We lachen veel en leren van alles wat we doen, elke dag opnieuw. Welkom in onze warme, positieve werkomgeving!

Ben je nieuwsgierig geworden? We maken graag eens kennis met je.

Ben jij een meester in het versterken van de relatie van organisaties met hun omgeving? Weet je feilloos te balanceren tussen diverse belangen? En weet je als geen ander hoe je een project succesvol kunt uitvoeren in een complexe omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw profiel

  • Minimaal 3 jaar ervaring als (strategisch) omgevingsmanager 
  • Taalvaardig supersterk (verbaal, non-verbaal en energetisch)
  • Respect voor het perspectief van iedereen die je tegenkomt in je werk
  • Het lef om zowel opdrachtgever als de omgeving te wijzen op hun verantwoordelijkheden
  • Uitstekende onderhandelingsvaardigheden
  • Kennis van wet- en regelgeving met betrekking tot omgevingsmanagement
  • Sterke organisatorische vaardigheden 
  • Het vermogen om onder druk te presteren
  • Ondernemende teamspeler met een flexibele en proactieve instelling


Spreken de vijf plussen van ons bureau je aan?

Laten we dan kennismaken! 

Je kunt ons bellen op 088 3220 600
Of mail naar
info@omgevingsmanagement.nl

Je kunt ook het formulier onderaan de pagina gebruiken. 

Via ons aan de slag als zelfstandige? Dat kan ook.

Ben je zelfstandig omgevingsmanager, adviseur gebiedscommunicatie of participatiespecialist? Je kunt ook als interimmer via ons bureau aan de slag. Heel simpel. Zie je een mooie interim opdracht op onze website? Reageer direct en laat je CV achter. Liever eerst horen wat het betekent om via ons bureau aan de slag te gaan? Neem gerust contact op. 

Bekijk alle openstaande interim-opdrachten 

Open sollicitatie​

omgevingsmanagement

Contact

Bel of mail ons. We staan je graag te woord.