Omgevingsmanagement

Pam van der Wel

Senior communicatieadviseur

Strategische doener, met flinke dosis humor

“Mijn overtuiging is dat voor alle grote en kleine vraagstukken in onze samenleving ieders betrokkenheid en inbreng waardevol is. Als professional kan ik daar met mijn ervaring en persoonlijke aanpak een mooie bijdrage aan leveren. Door actief te luisteren, mensen en organisaties te verbinden en consistente verhalen te vertellen.

Je hoeft het niet altijd eens te zijn met elkaar. Een goed gesprek voeren, is vaak wel het begin van de oplossing. Rode draad van omgevingscommunicatie is het organiseren van die betrokkenheid. Ik vind het fijn om binnen en buiten de organisatie informatie en inzichten op te halen en te vertalen naar heldere interventies en middelen. Met als kers op de taart de inzet van storytelling!”

Over pam

Pam is ervaren Rotterdamse communicatieadviseur. Een doener met strategische blik. Met een flinke dosis humor bekijkt ze zaken altijd van de positieve kant. Pam levert graag concrete oplossingen voor complexe problemen en werkt het liefst aan vraagstukken met maatschappelijke relevantie.

Ervaring

Pam van der Wel begeleidde eerder gesprekken over:

Aan het werk

Meer over Pam van der Wel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Aanvragen

Omgevingsmanagement

Contact

Bel of mail ons. We staan je graag te woord.

Blijf op de hoogte van nieuwe opdrachten

Door hier je gegevens achter te laten, ga je ermee akkoord dat je nieuwe opdrachten en ander nieuws van ons rechtstreeks in je mail ontvangt. Je kunt je hiervoor altijd weer uitschrijven.