Werken aan vertrouwen

Wij goed dat u ons hebt gevonden! Op deze plek vindt u de beste begeleiders van participatiegesprekken tussen burgers, overheden en marktpartijen. Hier geen trend watchers, ruimtevaarders of motivational key note speakers. Wij zijn experts in het begeleiden van vaak emotionele gesprekken over lastige kwesties. Waar belangen schuren, zorgen wij voor het goede gesprek. Vol overtuiging leveren wij een impactvolle bijdrage aan het vergroten van het vertrouwen in onze samenleving. 

Ieder een eigen twist

Welke stijl past bij uw participatiegesprek?

Al onze gespreksleider staan voor kwaliteit. Stuk voor stuk door de wol geverfd. Toch heeft ieder een eigen twist. Een kenmerkende stijl die haar of hem uniek maakt. We presenteren iedere professional op een eigen pagina.  Kijk gerust eens rond en maak zo kennis met ze. Ontdek welke stijl goed bij uw participatiegesprek past.    

Goed om te weten

Een vast tarief, wel zo helder

Voor iedere gespreksleider in onze groep werken we met hetzelfde tarief. Natuurlijk is iedere opdracht maatwerk. We bepalen per opdracht hoeveel inzet nodig is.  

Een gespreksleider boeken

Boekingen gaan via ons platform. Klant is koning. Heeft u een voorkeur met wie u wilt samenwerken? Geef dit aan op het boekingsformulier onder de pagina van de gespreksleider. Wij vragen de gespreksleider of die beschikbaar is. Niet beschikbaar? Dan stellen wij graag een andere professional uit de groep aan u voor. Heeft u geen voorkeur? Wij adviseren u graag welke gespreksleider uw het beste kan helpen . 

Neem contact op

Contact

Bel of mail ons. We staan je graag te woord.

Blijf op de hoogte van nieuwe opdrachten

Door hier je gegevens achter te laten, ga je ermee akkoord dat je nieuwe opdrachten en ander nieuws van ons rechtstreeks in je mail ontvangt. Je kunt je hiervoor altijd weer uitschrijven.