Werken aan vertrouwen

Wij goed dat u ons hebt gevonden! Op deze plek vindt u de beste begeleiders van participatiegesprekken tussen burgers, overheden en marktpartijen. Stuk voor stuk experts in het begeleiden van vaak emotionele gesprekken over lastige kwesties. Waar belangen schuren, zorgen wij voor het goede gesprek. Vol overtuiging leveren wij een impactvolle bijdrage aan het vergroten van onderling vertrouwen tussen u en uw projectomgeving. 

Ieder een eigen twist

Welke stijl past bij uw bijeenkomst?

Al onze gespreksleider staan voor kwaliteit. Stuk voor stuk door de wol geverfd. Toch heeft ieder een eigen twist. Een kenmerkende stijl die haar of hem uniek maakt. We presenteren iedere professional op een eigen pagina.  Kijk gerust eens rond en maak zo kennis met ze. 

Goed om te weten

Maatwerk

Wij zijn specialist in het begeleiden van gevoelige bijeenkomsten met een hoog afbreukrisico. Het begeleiden ervan is topsport. Iedere bijeenkomst is anders en dus leveren wij maatwerk. Onze gespreksleiders zijn zeer betrokken bij uw bijeenkomst en bereiden zich altijd zorgvuldig voor.

Boekingen

Boekingen gaan via ons platform. Klant is koning. Heeft u een voorkeur met wie u wilt samenwerken? Geef dit aan op het boekingsformulier onder de pagina van de gespreksleider. Wij vragen de gespreksleider of die beschikbaar is. Niet beschikbaar? Dan stellen wij graag een andere professional uit de groep aan u voor. Heeft u geen voorkeur? Wij adviseren u graag welke gespreksleider u het beste kan helpen.

Tarieven

Voor iedere gespreksleider hanteren wij hetzelfde tarief.  Wij werken met een all-in prijs, waarin wij altijd reistijd en -kosten, voorbereiding, begeleiden van de bijeenkomst zelf en evaluatie achteraf opnemen. Per opdracht kijken wij samen met u hoeveel inzet van de gespreksleider nodig en gewenst is. Op basis hiervan ontvangt u een prijsopgaaf.

Neem contact op

Contact

Bel of mail ons. We staan je graag te woord.