Vind hier een beschikbare professional

Zoek je een omgevingsmanager, communicatieadviseur of participatiespecialist? Bekijk hier de profielen van professionals uit ons netwerk die beschikbaar zijn. Wij brengen je graag met ze in contact.

Omgevingsmanager

Ervaren adviseur omgeving die vanuit rol als senior communicatieadviseur betrokken was bij meerdere energietransitie projecten. Sterk in het (strategisch) verbinden van verschillende interne- en externe stakeholders. Werkte de afgelopen vier jaar samen met omgevingsmanager bij het realiseren van windmolenpark.

Assistent omgevingsmanager

Startende assistent omgevingsmanagement met veel ervaring in ondersteunende rol binnen projectteams. Sterk in het organiseren en bijhouden van overleggen met stakeholders en scherp op het najagen van afspraken. Werkte afgelopen jaren in nauwe samenwerking met verschillende projectteams.

Junior adviseur gebiedscommunicatie

Een gedreven young professional. Heeft ervaring met CMS, online content, bloggen, videoproductie, redactiewerk, social media, webcontent schrijven, camera, Photoshop en online marketing. Uitstekend inzetbaar in de uitvoering van gebiedscommunicatie.

Laat ons netwerk voor je werken

Zoek je een omgevingsmanager, communicatieadviseur of participatiespecialist? Wij hebben een groot netwerk van (beschikbare) professionals. Dagelijks spreken wij mensen die via ons aan de slag willen op betekenisvolle opdrachten. Zie je een interessant profiel? Neem gerust contact met ons op. Dan brengen wij je in contact. 

Participatiestrateeg

Zeer ervaren participatiestrateeg met communicatieachtergrond. Met ruim dertig jaar aan kennis en ervaring in het publieke domein op verschillende thema’s, zoals energietransitie, werk en inkomen, gezonde leefstijl.

Medior adviseur omgevingscommunicatie

Achtergrond als projectsecretaris, coördinator communicatie, bestuursassistent en projectmedewerker binnen de lokale overheid. Ervaring in het ondersteunen en coördineren van complexe projecten met de focus op heldere communicatie.

Zoek je iemand anders?

Heb je een specifieke vraag, maar zie je hier geen geschikte professional? Wij zetten jouw vraag graag uit in ons netwerk. Neem gerust contact met ons op. Dan kijken we samen wat wij voor je kunnen betekenen.       

Junior omgevingsmanager

Deze enthousiaste junior heeft ervaring in het opstellen van BLVC-plannen, maken van stakeholderanalyses en voeren van KES gesprekken. Hij was omgevingsmanager bij een van de G4 gemeenten en heeft daarnaast ervaring met diverse railprojecten en klimaatadaptatie.

Strategisch adviseur omgevingscommunicatie

Zeer ervaren adviseur omgevingscommunicatie. Werkt ruim 23 jaar voor gemeenten, provincies in complexe samenwerkingsconstructies.  Heeft ervaring in mobiliteit, OV, logistiek, natuur en landschap, recreatie en toerisme, gebiedsgericht werken.  

Neem contact op

zonne energie

Contact

Bel of mail ons. We staan je graag te woord.