Omgevingsmanagement

Verbind je aan ons bureau

Wij plaatsen sterke professionals op betekenisvolle opdrachten. Krijg jij energie van omgevingsgericht werken? Ben jij taalvaardig, heb je respect voor ieders perspectief én heb je de moed om te staan voor waarin je gelooft? Dan zoeken opdrachtgevers jou. 

Omgevingsgericht werken gaat over verbinden

Wij dus ook

Ben je een gedreven omgevingsmanager, communicatieadviseur of participatiespecialist? Dan kun jij via ons bureau aan de slag. Wij hebben toegang tot de mooiste opdrachten van (semi)overheden en projectontwikkelaars. 

Omgevingsgericht werken gaat over verbinden. Ons bureau dus ook. Wij investeren in het verbinden van professionals onderling. We weten dat zelfstandig professionals soms een vast team missen. Vertrouwde collega’s met wie je kunt sparren. Daar maken wij werk van. Wij organiseren waardevolle ontmoetingen met andere professionals die via ons aan de slag zijn. 

Via ons bureau aan de slag?

De opdracht

Ben je zelfstandig omgevingsmanager, (gebieds)communicatieadviseur of participatiespecialist? Dan kun je via ons bureau aan de slag. Heel simpel. Zie je een geschikte opdracht? Reageer en laat je CV achter. 

De match

Zien wij een goeie match tussen jouw talenten en de opdracht? Dan nemen we snel contact met je op. We nemen de opdracht met je door en bepalen samen een geschikt uurtarief. 

De aanbieding

Zijn we het samen eens over de voorwaarden? Dan bieden wij jou bij de opdrachtgever aan. Wij sturen je CV en doen er alles aan om jou in the picture te spelen.  

Aan de slag

We vinden jou de beste kandidaat. Als de opdrachtgever dat ook vindt, kun je aan de slag. Jij sluit een overeenkomst met ons bureau. Wij regelen het zakelijke deel met de opdrachtgever.  

Blijf op de hoogte van nieuwe opdrachten

Door hier je gegevens achter te laten, ga je ermee akkoord dat je nieuwe opdrachten en ander nieuws van ons rechtstreeks in je mail ontvangt. Je kunt je hiervoor altijd weer uitschrijven.

Onze professionals

Johan is een ervaren strategisch omgevingsmanager. Met zijn roots in communicatie en participatie kent hij verschillende facetten van omgevingsgericht werken. Johan werkt vanuit zijn hoofd, hart en onderbuik. Hij is sensitief en empathisch en maakt zo gemakkelijk verbinding. Het is zijn tweede natuur om mensen met uiteenlopende belangen te bewegen…
Johan is een ervaren strategisch omgevingsmanager. Met zijn roots in communicatie en participatie kent hij verschillende facetten van omgevingsgericht werken. Johan werkt vanuit zijn hoofd, hart en onderbuik. Hij is sensitief en empathisch en maakt zo gemakkelijk…
Johan is een ervaren strategisch omgevingsmanager. Met zijn roots in communicatie en participatie kent hij verschillende facetten van omgevingsgericht werken….

Johan is een ervaren strategisch omgevingsmanager. Met zijn roots in communicatie en participatie kent hij verschillende facetten van omgevingsgericht werken. Johan werkt vanuit zijn hoofd, hart en onderbuik. Hij is sensitief en empathisch en maakt zo gemakkelijk verbinding. Het is zijn tweede natuur om mensen met uiteenlopende belangen te bewegen begrip voor elkaars perspectief te krijgen. Dat doet Johan net zo graag in een gesprek aan tafel als in de rol van moderator in een groep. Altijd ontspannen en met een lach.

Johan is oprichter van Bureau voor omgevingsmanagement.

Johan Simon

Directeur / strategisch omgevingsmanager

Bij grootschalige projecten hebben we altijd te maken met een grote diversiteit aan mensen, organisaties en belangen. Niet zelden gebeurt het dat een project vertraagt of niet lekker loopt als mensen zich gaan ‘weren’ omdat zij vinden dat hun belang onvoldoende wordt gediend. Goed omgevingsmanagement zorgt ervoor dat elk afzonderlijk…
Bij grootschalige projecten hebben we altijd te maken met een grote diversiteit aan mensen, organisaties en belangen. Niet zelden gebeurt het dat een project vertraagt of niet lekker loopt als mensen zich gaan ‘weren’ omdat zij vinden…
Bij grootschalige projecten hebben we altijd te maken met een grote diversiteit aan mensen, organisaties en belangen. Niet zelden gebeurt…

Bij grootschalige projecten hebben we altijd te maken met een grote diversiteit aan mensen, organisaties en belangen. Niet zelden gebeurt het dat een project vertraagt of niet lekker loopt als mensen zich gaan ‘weren’ omdat zij vinden dat hun belang onvoldoende wordt gediend. Goed omgevingsmanagement zorgt ervoor dat elk afzonderlijk belang gehoord wordt. Goed omgevingsmanagement zorgt ervoor dat mensen zorgvuldig worden geïnformeerd, dat er naar ze wordt geluisterd en dat er een podium is waarop mogelijk oplossingen op een eerlijke manier met elkaar worden besproken.

Goed omgevingsmanagement zorgt ervoor dat de hoeveelheid aan belangen op een zorgvuldige wijze worden uitgewisseld en met elkaar worden verenigd. Het uiteindelijk doel is dat partijen er samen uitkomen, ook als zij daar mogelijk wat voor moeten inleveren.  Goed omgevingsmanagement staat dan ook gelijk aan goede communicatie en participatie. Als Omgevingsmanager van een zestal Buurt Bestuurt projecten in Venlo en als participatiemanager van het Huis voor de Stad in Helmond vond ik het altijd zeer inspirerend en boeiend om tot consensus te komen op punten die op het eerste oog onoverbrugbaar leken.

Mark is associate partner bij Bureau voor omgevingsmanagement.

Mark Hendriks

Senior adviseur omgevingsgericht werken

Neem contact op

bouwoverleg

Contact

Bel of mail ons. We staan je graag te woord.