Omgevingsmanagement

Verbind je aan ons bureau

Wij plaatsen sterke professionals op betekenisvolle opdrachten. Krijg jij energie van omgevingsgericht werken? Ben jij taalvaardig, heb je respect voor ieders perspectief én heb je de moed om te staan voor waarin je gelooft? Dan zoeken opdrachtgevers jou. 

Omgevingsgericht werken gaat over verbinden

Wij dus ook

Ben je een gedreven omgevingsmanager, communicatieadviseur of participatiespecialist? Dan kun jij via ons bureau aan de slag. Wij hebben toegang tot de mooiste opdrachten van (semi)overheden en projectontwikkelaars. 

Omgevingsgericht werken gaat over verbinden. Ons bureau dus ook. Wij investeren in het verbinden van professionals onderling. We weten dat zelfstandig professionals soms een vast team missen. Vertrouwde collega’s met wie je kunt sparren. Daar maken wij werk van. Wij organiseren waardevolle ontmoetingen met andere professionals die via ons aan de slag zijn. 

Via ons bureau aan de slag?

De opdracht

Ben je zelfstandig omgevingsmanager, (gebieds)communicatieadviseur of participatiespecialist? Dan kun je via ons bureau aan de slag. Heel simpel. Zie je een geschikte opdracht? Reageer en laat je CV achter. 

De match

Zien wij een goeie match tussen jouw talenten en de opdracht? Dan nemen we snel contact met je op. We nemen de opdracht met je door en bepalen samen een geschikt uurtarief. 

De aanbieding

Zijn we het samen eens over de voorwaarden? Dan bieden wij jou bij de opdrachtgever aan. Wij sturen je CV en doen er alles aan om jou in the picture te spelen.  

Aan de slag

We vinden jou de beste kandidaat. Als de opdrachtgever dat ook vindt, kun je aan de slag. Jij sluit een overeenkomst met ons bureau. Wij regelen het zakelijke deel met de opdrachtgever.  

Blijf op de hoogte van nieuwe opdrachten

Door hier je gegevens achter te laten, ga je ermee akkoord dat je nieuwe opdrachten en ander nieuws van ons rechtstreeks in je mail ontvangt. Je kunt je hiervoor altijd weer uitschrijven.

Onze professionals

Ervaren, omgevingsgericht, met een lach

Johan is een zeer ervaren strategisch omgevingsmanager. Met zijn roots in communicatie en participatie kent hij verschillende facetten van omgevingsgericht werken. Johan werkt vanuit zijn hoofd, hart en onderbuik. Hij is uiterst sensitief en empathisch en maakt zo gemakkelijk verbinding. Het is zijn tweede natuur om mensen met de meest uiteenlopende belangen te bewegen om begrip voor elkaars perspectief te krijgen. Dat doet Johan net zo graag in een gesprek aan tafel als in de rol van moderator in een groep. Altijd ontspannen en met een lach….

Johan Simon

Strategisch omgevingsmanager

Positief, gedreven, gestructureerd

Franke Smidstra is een positief gedreven omgevingsmanager die gemakkelijk mensen weet te activeren, motiveren en te verbinden. Zo is hij in staat om een duidelijke koers uit te zetten, deze te communiceren en te bewaken binnen een multidisciplinair project. Door zijn proactieve open houding is Franke een gewaardeerd gesprekpartner op verschillende niveaus. Met zijn gestructureerde en communicatieve aanpak voert hij zijn projecten met succes en tot tevredenheid van (politieke) omgeving en klanten uit. Gesprekken voeren (ook slecht nieuws) met verschillende stakeholders is iets wat Franke altijd met overtuiging doet. Franke is oprecht op zoek naar de persoon achter het gesprek. Zo creëert Franke een veilige omgeving om zijn werkzaamheden uit te kunnen voeren….

Franke Smidstra

Omgevingsmanager

Neem contact op

bouwoverleg

Contact

Bel of mail ons. We staan je graag te woord.

Blijf op de hoogte van nieuwe opdrachten

Door hier je gegevens achter te laten, ga je ermee akkoord dat je nieuwe opdrachten en ander nieuws van ons rechtstreeks in je mail ontvangt. Je kunt je hiervoor altijd weer uitschrijven.