Nieuws | Live koken op de Albert Cuypmarkt met Hugo Kennis als start van het Toekomstperspectief

Afgelopen vrijdag was het feest op de Albert Cuypmarkt. Chef-kok Hugo Kennis kookte live op verschillende plekken op de markt met producten van de ondernemers. Het event was een aftrap van het Toekomstperspectief Albert Cuypmarkt, één van onze projecten waarin we samen met ondernemers, bezoekers en bewoners werken aan een toekomstbestendige Albert Cuyp markt

Al een aantal maanden werken wij aan het project Toekomstperspectief Albert Cuyp. Het project is gericht op het ontwikkelen van een plan om de beroemde markt toekomstbestendig te houden. Dit doet de gemeente Amsterdam samen met de mensen die de markt maken: marktondernemers, winkeliers, buurtbewoners en bezoekers.

Één van de plannen om de markt een impuls te geven was het organiseren van meer activiteiten. Hiervoor hadden we afgelopen vrijdag de aftrap. Kok Hugo Kennis (bekend van Eigen Huis & Tuin en 24kitchen) kookte op de markt de heerlijkste gerechten.

’s Ochtends liep de kok over de markt om inkopen te doen bij verschillende aanbieders en ondernemers. In de middag kookte hij op verschillende plekken op de markt creatieve gerechten met de producten die hij die ochtend op de markt had gevonden. De bezoekers mochten natuurlijk proeven. De sfeer was goed en er werd genoten van de gerechten.

De komende maanden werken we het toekomstperspectief van de markt verder uit. Hiervoor gaan we verder in gesprek met de mensen die betrokken zijn. Voor nu kijken we terug op een geslaagde middag vol energie, verbinding en inspiratie op één van de meest geliefde markten van Nederland.

Wil je lezen hoe we dit project zijn gestart? Klik dan hier.

Stuur ons een berichtje via het contact formulier

Bel of mail ons direct

Leg je vraag of uitdaging aan ons voor. We helpen je graag.