Omgevingsmanagement

Interimmers

Ben je zelfstandig omgevingsmanager, adviseur gebiedscommunicatie of participatiespecialist? Dan kun je als interimmer via ons bureau aan de slag. Heel simpel. Zie je een mooie opdracht op onze website? Reageer direct en laat je CV achter. Liever eerst horen wat het betekent om via ons bureau aan de slag te gaan? Neem gerust contact met ons op. 

Via ons aan de slag

De match

Als wij een goeie match zien tussen jouw profiel en de opdracht, dan nemen we snel contact met je op. We spreken de opdracht met je door en bepalen samen een geschikt uurtarief. 

In the picture

Zijn we het samen eens over de voorwaarden? Dan bieden wij jou bij de opdrachtgever aan. Wij sturen je CV en doen er alles aan om jou bij de opdrachtgever in the picture te spelen.  

Aan de slag

Wij vinden jou natuurlijk de beste kandidaat. Als de opdrachtgever dat ook vindt, kun je aan de slag. Wij sluiten een overeenkomst met jou. Wij regelen het zakelijke deel met de opdrachtgever.   

Ga je als interimmer via ons aan het werk, dan betalen we altijd op tijd. Los van wanneer de opdrachtgever ons betaalt. Dat risico is voor ons. 

Je kunt als interimmer trouwens altijd deelnemen aan onze trainingen en kennissessies. En je bent ook altijd welkom bij onze andere events.

Neem contact op

zonne energie

Contact

Bel of mail ons. We staan je graag te woord.

Blijf op de hoogte van nieuwe opdrachten

Door hier je gegevens achter te laten, ga je ermee akkoord dat je nieuwe opdrachten en ander nieuws van ons rechtstreeks in je mail ontvangt. Je kunt je hiervoor altijd weer uitschrijven.