Vind jouw nieuwe opdracht hier

Bureau voor omgevingsmanagement is specialist in het matchen van professionals en opdrachtgevers op het gebied van omgevingsmanagement, gebiedscommunicatie en participatie. 

Omgevingsmanagement

Zit jouw nieuwe opdracht erbij?

Gesloten opdrachten

Gesloten

Lopend

Omgevingsmanager gemeente Westland

Gesloten

Lopend

Communicatie- en participatieadviseur

Gesloten

Lopend

Communicatieadviseur participatietrajecten

Gesloten

Lopend

Omgevingsmanager gemeente Rotterdam

Blijf op de hoogte van nieuwe opdrachten

Wil je de leukste opdrachten en ander nieuws van ons rechtstreeks in je mail ontvangen? Laat dan je gegevens achter. Je kunt je hier later altijd weer voor uitschrijven.

Omgevingsmanagement

We willen de puzzel in ons land op een eerlijke manier leggen. Hier zijn veel goede omgevingsmanagers, gebiedscommunicatieadviseurs en participatieprofessionals voor nodig. De lat ligt hoog. Bureau voor omgevingsmanagement neemt deze taak zeer serieus. Wij dagen professionals en opdrachtgevers uit het beste uit zichzelf én de omgeving te halen.  

Lid van Platform Omgevingsmanagement 

Onze professionals

Ervaren, omgevingsgericht, met een lach

Johan is een zeer ervaren strategisch omgevingsmanager. Met zijn roots in communicatie en participatie kent hij verschillende facetten van omgevingsgericht werken. Johan werkt vanuit zijn hoofd, hart en onderbuik. Hij is uiterst sensitief en empathisch en maakt zo gemakkelijk verbinding. Het is zijn tweede natuur om mensen met de meest uiteenlopende belangen te bewegen om begrip voor elkaars perspectief te krijgen. Dat doet Johan net zo graag in een gesprek aan tafel als in de rol van moderator in een groep. Altijd ontspannen en met een lach….

Johan Simon

Strategisch omgevingsmanager

Positief, gedreven, gestructureerd

Franke Smidstra is een positief gedreven omgevingsmanager die gemakkelijk mensen weet te activeren, motiveren en te verbinden. Zo is hij in staat om een duidelijke koers uit te zetten, deze te communiceren en te bewaken binnen een multidisciplinair project. Door zijn proactieve open houding is Franke een gewaardeerd gesprekpartner op verschillende niveaus. Met zijn gestructureerde en communicatieve aanpak voert hij zijn projecten met succes en tot tevredenheid van (politieke) omgeving en klanten uit. Gesprekken voeren (ook slecht nieuws) met verschillende stakeholders is iets wat Franke altijd met overtuiging doet. Franke is oprecht op zoek naar de persoon achter het gesprek. Zo creëert Franke een veilige omgeving om zijn werkzaamheden uit te kunnen voeren….

Franke Smidstra

Omgevingsmanager

Neem contact op

omgevingsmanagement

Contact

Bel of mail ons. We staan je graag te woord.

Blijf op de hoogte van nieuwe opdrachten

Door hier je gegevens achter te laten, ga je ermee akkoord dat je nieuwe opdrachten en ander nieuws van ons rechtstreeks in je mail ontvangt. Je kunt je hiervoor altijd weer uitschrijven.